Vítáme Vás na stránkách
ASOCIACE PRACOVNÍKŮ PEDAGOGICKO - PSYCHOLOGICKÝCH PORADEN, z.s. (ApPPP)

* * * AKTUÁLNÍ INFORMACE * * *   

Vážené kolegyně, vážení kolegové,
novela školského zákona přináší změny zacílené na posílení poradenských služeb v základních školách. Činnost a odbornost pracovníků v těchto školních poradenských pracovištích podmiňuje metodickým vedením ze strany odborných pracovníků z pedagogicko-psychologických poraden (PPP) a zároveň ukládá poradnám povinnost zaměstnávat školní psychology a speciální pedagogy, kteří budou působit ve školách do 179 žáků.
Asociace pracovníků PPP vyjadřuje tímto značné obavy z dopadu navrhovaných změn do fungování pedagogicko-psychologických poraden a upozorňuje na negativní důsledky z novely školského zákona vyplývající.
Vyjádření naší odborné asociace naleznete ZDE .
Můžete ho sdílet se svými zřizovateli, případně s ním nakládat jako s oficiálním vyjádřením ApPPP.

19. 3. 2024
Mgr. Jana Hlavová
předsedkyně
Asociace pracovníků pedagogicko-psychologických poraden, z.s.


Rádi bychom vás informovali o vzniku soukromé facebookové skupiny naší asociace. Skupina se jmenuje ApPPP členové. Přihlásit se do skupiny mohou pouze zaregistrovaní, aktivní členové asociace.
Stačí kliknout na odkaz ZDE, případně si facebooku skupinu najít, kliknout na "Přidat se ke skupině" a počkat na schválení správcem.
Skupina přináší informace, které se týkají dění v asociaci i poradenství, můžete v ní s ostatními členy skupiny společně komunikovat a sdílet informace. Budeme rádi, když se do skupiny připojíte.

RADA ApPPP

Prezentace je dle potřeby průběžně doplňována o další informace.


ASOCIACE PRACOVNÍKŮ PEDAGOGICKO - PSYCHOLOGICKÝCH PORADEN, z.s.